duminică, 14 iunie 2009

Unele dintre efectele consumului in exces a emisiunilor de televiziune sunt:alimentarea sedentarismului,comoditatii in gandire si actiune,refuzarea ori limitarea altor surse alternative de informare si documentare,stimularea comportamentelor violente si a manifestarilor patologice.
Deschiderea marilor piete in zonele cele mai bogate din lume si dereglementarea unor sectoare economice ,deseori protejate la nivel de stat ,constituie inceputul unei ere diferite in politica mondiala.
Televiziunea a ajuns mediul privilegiat pentru comunicarea politica,transformand insusi modul de functionare al tranzactiei politice.
Cunoasterea publicului,altadata foarte intuitiva si rezultata din intalnirile de pe teren,este acum rezultanta unor studii de opinie politica.
Politica si procesul in sine a ajuns sa fie privit ca un rezultat din combinarea jocurilor pe care le fac oficialitaile pubice,mass-media ,respectiv grupurile de interese si alegatorii.
Vreau sa cred ca oamenii au devenit extrem de suspiciosi fata de mass-media si din ce in ce mai avizati in depistarea oricaror incercari de manipulare....

Niciun comentariu: