vineri, 22 mai 2009


Strehaia,zona portocalie.....ieri,22 mai,Strehaia a fost sarbatorita in stil portocaliu...Incepand de joi pana azi ,orasul Strehaia sarbatoreste ziua....LA MULTI ANI!!




Strehaia,e zona unde PDL nu a fost asa noroc la alegeri din 2008,datorita tertipurilor pnl=iste si psd-iste,a fost zona rosie,galbena,dar ieri s-a vazut tendul anului,portocaliul...cetatenii purtand cu drag si chiar mandrie culoarea schimbarii.


Organizatia PDL Strehaia a ocupat zona principala,cu pancarde,steaguri,si bineinteles cu oamenii cei mai buni :domnul ministru,M.Stanisoara,dna deputat ,D.Chircu,dnul deputat C.Ghita ,dnul presedinte ,M.Balu,si bineinteles ,cu omul care aduce Europa ACASA,europarlamentarul mehedintean M.Grosu....

Aseara ,Strehaia,a aratat ca familia PD-L e neicapatoare,e a tuturor...pentru ca am vazut oamenii din toate categoriile,oameni care pana ieri erau pnl-ist sau psd-ist,oameni care aseara ,bucurati de oaspeti si atmosfera strigau cu putere si mult entuziasm,strigau din suflet :PD-L...am avut parte de multe surprize placute,de aceea primire calda de care m-am bucurat din plin....e orasul meu natal,e orasul care nu ma va dezamagi niciodata,si pentru care voi incerca sa fac cat mai multe....multumesc conducerii locale de acolo!
Echipa PDL nu vine numai pentru baia de multime,ci pentru a rezolva problemele cetatenilor...ieri,la Strehaia,preşedintele Marius Bălu a fost a­plaudat la scenă deschisă atunci când a anunţat că are un cadou special pen­tru strehăieni. „La o aniversare nu se vi­ne cu mâna goală, ci cu un cadou. Un cadou din partea întregii echipe a PD-L. Domnule primar, mă bucur că aţi amintit de principala problemă cu ca­re se confruntă Strehaia. Acum trei zile, am negociat la Ministerul Me­diu­lui un contract de 73 de milioane de eu­ro pentru judeţul Mehedinţi, din ca­re Strehaia va beneficia de 8 milioane de euro pentru alimentare cu apă, ca­na­lizare şi staţie de epurare a apei”, a pre­cizat Bălu. Cu alte cuvinte, pro­iec­tele concepute de preşedintele Con­si­liu­lui Judeţean, cu sprijinul nemijlocit al deputaţilor PD-L, dar mai ales cu un in­teligent lobby făcut în guvern de mi­nistrul Mihai Stănişoară, au început să aducă milioane de euro la Me­he­dinţi.
În echipă, totul e posibil
73 de milioane de euro pentru Mehedinţi, de la Ministerul Mediului, din­tre care 8 milioane pentru Strehaia, constituie cel mai frumos cadou pe care o echi­pă unită şi o familie politică precum cea a PD-L a primit-o de la cei care do­ve­desc pe zi ce trece că responsabilitatea faţă de cei care i-au ales este pe pri­mul loc. În faţa celor prezenţi la Zilele Strehăiene, au mai vorbit candidatul PD-L pentru alegerile europarlamentare din 7 iunie – Mircea Grosu, min­is­trul Apărării Naţionale, Mihai Stănişoară, şi deputatul PD-L Doiniţa Mariana Chir­cu. „Probleme sunt peste tot şi l-aţi auzit pe dl primar spunându-vă doar câteva dintre ele. Alături de acestea, ştim cu toţii că România şi românii mai au o problemă, criza economică, şi vreau să vă asigur că Guvernul Ro­mâ­niei a luat toate măsurile necesare pentru a traversa cu bine această criză. Atunci când este sărbătoare, trebuie să ne distrăm şi astăzi este sărbătoarea dum­neavoastră, ziua oraşului dvs., de aceea, în numele Guvernului, vă do­resc La mulţi ani, multă sănătate şi să vă distraţi bine!”, le-a spus ministrul Stă­nişoară celor prezenţi. „Odată ajuns acolo, în Parlamentul European, PD-L poate să rezolve din problemele României, problemele dumneavoastră, şi vă poa­te fi un sprijin”, a precizat şi Mircea Grosu.

Niciun comentariu: