luni, 4 mai 2009

Semneaza petitia: “Vrem scaderea pretului la gaze”

Semneaza petitia: “Vrem scaderea pretului la gaze”

Utilizatorii casnici din România plătesc, în momentul de faţă, unul dintre cele mai ridicate tarife pentru gazul natural din Uniunea Europeană, în contextul unei puteri de cumpărare mult mai mici a românilor, în raport cu media statelor europene. Acest lucru se întâmplă în condiţiile în care peste 65% din necesarul naţional de gaz este asigurat din resurse naturale interne, iar restul, în completare, prin import.
În cursul anului 2008, fostul cabinet, a permis ca ANRE să modifice, într-un mod total netransparent, modalitatea de calcul a consumului, prin renunţare la sistemul preţ/1.000 m3, şi trecerea la modalitatea bazată pe puterea calorică superioară. Aceasta din urmă a fost manipulată de aşa natură (temperatura de calcul şi coeficienţii tehnici specifici), încât consumatorul final este net prejudiciat. (citiţi integral)



Adrian Gurzău

Pentru verificarea şi soluţionarea ilegalităţilor precizate mai sus, in Camera Deputatilor din Parlamentul Romaniei s-a propus constituirea unei comisii de anchetă. Ancheta este condusă de iniţiatorul acestui demers, deputatul Adrian Gurzău, PDL Cluj




Ajutaţi-ne sa ii ajutam pe cei care vor sa schimbe ceva semnand si promovând PETITIA

Semnează aceesand PETITIA ONLINE -dreapta

http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_scaderea_pretului_la_gaze-p24153044.html?msg_ok=1

Niciun comentariu: