joi, 21 mai 2009

Mircea Sebastian Grosu,portret de familie

OMUL IN CARE AM INCREDRE,OMUL NOSTRU,OMUL CARE ADUCE EUROPA ACASA,in Romania...Voteaza PD-L,pozitia nr.3!!!
Nu e uşor să fii politician, dar mai ales viceprimarul unui municipiu reşedinţă de judeţ. Nici să fii implicat în politică şi în cursa pentru alegerile europarlamentare. Nu este uşor să fii implicat în viaţa politică şi administrativă şi să îţi dăruieşti întreaga pricepere şi dragoste concetăţenilor tăi, celor care te-au ales să le conduci destinele şi, în acelaşi timp, să îţi dăruieşti din puţinul timp care îţi mai rămâne o părticică şi familiei. Pentru familia Mircea şi Vali Grosu, toate acestea se îmbină, însă într-o armonie de invidiat. Mircea, Vali şi fiul lor, Vlad, întregesc un minunat tablou de familie.
Mircea şi Vali Grosu s-au cunoscut încă din vremea frumoşilor ani de li­ceu. La o petrecere între tineri, pri­vi­rile celor doi s-au întâlnit pentru pri­ma oară. La scurt timp, o poveste de dra­goste a prins contur, iar peste nu­mai doi ani, Mircea şi Vali aveau să îşi unească destinele. Acum au împlinit 18 ani de căsnicie. Pentru Mircea Gro­su, soţia sa Vali avea să devină spri­jinul de nădejde şi omul care i-a că­lăuzit paşii către succes şi care i-a adus împlinirea familială şi pro­fe­si­o­na­lă. A intuit imediat personalitatea şi spi­ritul de luptător al soţului ei şi l-a în­curajat, atât în timpul facultăţii, cât şi mai târziu, în şlefuirea unei cariere. De­butul în viaţa politică a lui Mircea Grosu a fost, de asemenea, sprijinit cu mul­tă atenţia de Vali, chiar dacă avea să îşi asume prin acest sprijin cedarea unui mari părţi din timpul petrecut cu fa­milia, în favoarea timpului necesar so­ţului de a-şi dezvolta ascensiunea po­litică. Vali Grosu ştia că are alături un om de care şi comunitatea locală are nevoie. După trei ani de la căs­ă­to­rie, Mircea şi Vali Grosu au primit cel mai frumos dar de la viaţă, pe fiul lor Vlad. Astăzi, Vlad este un tânăr de 15 ani, care moşteneşte perfect spiritul de competiţie şi talentul părinţilor săi. Ca elev al Colegiului „Traian“, Vlad Gro­­su a câştigat nenumărate con­cur­su­ri şi olimpiade de matematică şi in­for­matică, cea mai importantă reali­za­re a sa fiind clasarea colegiului la care în­vaţă pe locul 23 în lume la un con­curs internaţional de informatică. Dar puş­tiul familiei Grosu nu este doar un bun informatician, ci şi un sportiv de cla­să, deoarece practică cu multă abi­li­ta­te skateboardul. Fiul inginerului Mir­cea Grosu şi al asistentei medicale Vali Grosu iubeşte informatica şi spor­tul, dar deocamdată nu pare să fie atras de politică. Oricum, tatăl său pro­mite că atunci când Vlad se va în­dră­gosti de această ocupaţie va avea ce şi de la cine să se inspire.
O familie fericită
Mircea, Vali şi Vlad Grosu sunt o fa­milie fericită, care ştie să petreacă la ma­ximum fiecare minut în care sunt îm­preună. Implicarea în politică şi ad­mi­nis­traţia locală, deplasările în in­te­re­sul mu­nicipalităţii rup din timpul pe ca­re vi­ceprimarul Mircea Grosu l-ar pu­tea pe­trece alături de minunata sa familie, nu­mai că soţia şi fiul au înţeles perfect că este nevoie de o parte din pri­ce­pe­rea, inteligenţa şi timpul lui Mir­cea şi pen­tru severineni. Res­pon­sa­bi­litatea pe care i-o dă funcţia de vi­ce­pri­mar şi mo­dul în care se împlică în via­ţa po­li­ti­că necesită răbdare, atenţie şi timp, iar familia a fost prima care l-a în­cu­­ra­jat să se implice. „M-am consultat cu Vali, dar şi cu fiul nostru Vlad, şi a­tunci când am plecat de la ROM­TE­LE­COM pentru a deveni viceprimar, dar şi atunci când am acceptat să can­di­dez pentru un post de europa­r­la­men­tar. Le-am spus că voi avea mai pu­ţin timp pentru ei şi că s-ar putea ca do­bândirea calităţii de deputat în Par­lamentul European să mă trimită foar­te departe de casă. Fără Vali şi Vlad nu aş fi putut nici să reuşesc în via­ţă, dar să iau decizia de a de­ve­ni o persoană pu­blică”, povesteşte Mir­cea Grosu. „Eu cred că un om este mult mai fericit atunci când ştie că şi-a făcut datoria şi faţă de co­mu­ni­tatea în care trăieşte şi că a dăruit o par­te din priceperea şi vocaţia sa bi­ne­lui comun, dezvoltării, că astfel poate lă­sa ceva în urmă, ceva care va rămâne în istorie”, spune Vali Grosu despre so­ţul ei, politicianul şi viceprimarul Se­verinului. Şi Vlad îşi admiră ne­con­di­ţionat şi imens tatăl şi vrea ca acesta să ajungă eur­o­par­la­men­tar, pentru că est­e convins că oamenii ce reprezintă Ro­mânia acolo departe la Bruxelles pot schimba în bine destinul acestei na­ţiuni. Despre posibilitatea ca însuşi ta­tăl lui să devină eu­ro­par­la­men­tar, Vlad crede că în acest fel va putea să aju­te şi mai mult acest judeţ.

Niciun comentariu: