luni, 4 mai 2009

Sambata,9 mai,lansarea europarlamentarilor PDL

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, astăzi, că şeful statului nu a fost invitat la lansarea candidaţilor PDL la europarlamentare pentru că nu este în campanie, spre deosebire de candidaţii celorlalte partide pentru alegerile prezidenţiale care s-au grăbit să ia startul. Foto (1)

Gheorghe Flutur a afirmat că liderii PDL nu l-au invitat pe preşedintele Băsescu la lansarea de sâmbătă a candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, argumentând că şeful statului nu a intrat în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din toamnă. Din acelaşi considerent, liderii partidului n-ar fi discutat, susţine Flutur, despre atacurile recente ale adversarilor politici la adresa lui Băsescu. "Traian Băsescu nu a intrat în campanie electorală, el este în campanie împotriva crizei. (...) Se vede clar că cei care vorbesc de pe poziţiile doi sau trei s-au grăbit să intre în campanie încă din luna ianuarie", a declarat Flutur.

Pedelistul susţine că partidul său va face o campanie pentru alegerile europarlamentare civilizată , bazată pe fair-play, în relaţia cu partenerii de guvernare de la PSD. "Suntem competitori, parteneri la guvernare fiecare cu responsabilităţile lui şi ţinem să bifăm fiecare punct din programul de guvernare", a apreciat vicepreşedintele democrat-liberal. Cât despre bugetul necesar campaniei, Futur a spus că acesta va fi în funcţie de situaţia economică actuală. "Va fi un buget ponderat, pe măsura situaţiei în care suntem cu toţii. Noi ne bazăm mai mult pe implicare oamenilor din partid", a spus Flutur.

Colegiul Director al PDL urmează să se întrunească vineri, la ora 16.00, la Palatul Parlamentului, pentru a discuta oferta electorală a partidului şi strategia de campanie, eveniment care va fi urmat sâmbătă de lansarea oficială a candidaţilor PDL pentru europarlamentare, organizată la Sala Palatului, unde sunt aşteptaţi circa 7.000 de pedelişti.



Sursa: NewsIn

Niciun comentariu: