marți, 22 septembrie 2009

presa de azi : Cum sa realizezi o campanie electorala ca la carte


Ziarul local , Informatia de severin , are ,la rubrica stiri politice, azi articol nou: http://www.informatiadeseverin.ro/ids/stiri-politice/cum-s-realizezi-o-campanie-electoral-ca-la-carte.html
Articolul despre PD-L , mai exact despre Scoala Nationala de Comunicare Politica OTPD-L ,e centru de azi .
Acest proiect ,S.NC.P OT.PD-L,este de-a dreptul mainific si multifunctional . Nu este o simpla scoala, o intalnire de seminar, este o adevarata arta , arta de formare prin comunicare . Comunicare nu e simpla ,desi pare banal cand pronuntam cuvantul comunicare . E complexa,mult prea complexa chiar . Presupune reguli scrise si cutume , specificitate,diplomatie , empatie si un limbaj bine structurat,dezvoltat pe idei.
In legatura cu comunicare politica se vede un manifest de indiferenta ,un trend de indepartare,refuz de exercitare a limbajului structurat , desi politica e o putere necesara sistemului . Trebuie inteles ca intre ea si celelalte puteri exista o stransa relatie de interdependenta, interconditioanare . Omul are nevoie de toate puterile construite . PD-L stie asta si vrea sa continuie,sa faca politica,comunicare politica ca la carte .
Programul Scolii Nationale de Comunicare Politica a OT PDL isi doreste sa formeze cei mai buni specialisti in domeniu politic pentru a dezvolta un mediu dinamic si concurential pe scena politica.

Mai multe la rubrica "de accesat" de la pagina mea - informatia de severin-stiri pdl sau pe link-ul : http://www.informatiadeseverin.ro/ids/stiri-politice/cum-s-realizezi-o-campanie-electoral-ca-la-carte.html

Niciun comentariu: