vineri, 11 septembrie 2009

Adevarul gol-golut despre ce fac in Guvern marii americano-romani PSD-isti

Am posta esentialul despre ce inseamna partenerii nostrii de coalitie,despre ce fac ei in realitatea de azi , in realitatea care doreste sa fie reprezentata la datorie,cum trebuie,pentru ca romanul nu mai are nevoie de manifestismele obamamania Geoana , de fel de fel de imagini si gesturi de fatzada , de spoiala tv si in rest nimic ....cam dur pentru noi,romanii, , dar asta inseamna PSD-ul , nu ceea ce vrea sa para !!! Amanuntul face diferenta,ei uita asta , uita de ce au fost alesi ,uita ca nu sunt acolo pentru a continua socialismul , comunismul , pentru ca desi nu vrem sa mai credem , nu vrem sa vedem , sangele lor e unul dicator, stapanitor,COMUNIST ...NU DEMOCRAT,LIBER ...
In concluzie ....Sinele, eul e dominant ,nu avem ce comenta , toti suntem subiectivi , dar el e bun atat timp cat e cuprins in compartimentul , limitele bunului simt !!!






Ioan Olteanu : "Am ajuns la guvernare cu duşmanul de moarte al PDL (..) Credeţi că sunt altceva decât erau în 2003, când Năstase decreta operaţiunea «Cod Roşu» distrugeţi PD ? Nu am uitat-o, aceştia sunt alături de noi", a spus Oltean, precizând că s-a opus acestui parteneriat, dar dat fiind condiţiile şi crizei economice, a crezut în buna credinţă a acestui partid.

" Am încercat să înghit broscoiul, Îmi stă, aici, ( în gât, nr), şi sper ca în aceste zile să îl dau afară definitiv şi irevocabil ",




Radu Berceanu : "PSD a reuşit performanţa să pară în opoziţie ca să fie la guvernare cu PNL, iar acum să pară la guvernare, dar să fie în opoziţie. E o scamatorie pe care cu prea multă dragoste o practică şi nu ştiu foarte bine la ce le foloseşte""La un moment dat, au confundat domnia cu prostia. Cu câţiva dintre noi, e periculos să joci jocul ăsta cam mult. Şi către sfârşitul anului s-ar putea să-şi dai seama că nu e bine să joci jocul ăsta".
Înţeleg că cei de la PSD sunt în lanul de porumb în judeţul Argeş unde pregătesc lucruri importante pentru perioada viitoare. Eu le-am mai transmis nişte lucruri: că e bine ca în lanul de porumb să decidă dacă sunt la guvernare sau nu şi dacă nu sunt la guvernare, să se decidă că nu sunt la guvernare... Dacă o să constatăm că vor să stea, le mai dăm câte un semnal aşa să mai înţeleagă prevederile protocolului cu câte o exemplificare. La două-trei zile dăm câte o exemplificare afară",




Elena Udrea : "Se ştie şi din mass-media, există un curent de opinie că anumite informaţii care au provocat scandaluri în ultima perioadă au plecat de la serviciul de informaţii al MAI, care are la conducere, după un efort de a impune la conducerea lui anumiţi oameni, de o parte sau alta a grupurilor din PSD, până la urmă au fost puşi oameni apropiaţi domnului Vanghelie". "Eu doar am spus că dacă cei de la PSD au lansat acest zvon ieri, că ne gândim să-l schimbăm pe domnul Nica pentru a putea noi să furăm alegerile, le spun că în primul rând probabil că ei asta fac, încearcă să fure alegerile prin MAI, care le organizează, dacă s-au gândit să ne acuze pe noi şi, în al doilea rând, am putea avea un eventual motiv, prin aceea că serviciul respectiv se implică în bătălia politică. În nici într-un caz nu ne-am gândit vreodată să luăm MAI ca să putem fura alegerile cu el".




Sulfina Barbu: "Exista in PSD cel putin doua parti: o parte tacuta dar muncitoare, care isi asuma deciziile guvernamentale si care lucreaza serios in guvern si mai vedem o parte care este in campanie electorala de mult timp, care lanseaza pe piata multe intoxicari si care din pacate prin acest mod de actiune nu fac altceva decat sa saboteze guvernarea"





Theodor Stolojan : "PSD l-am fi dorit partener cu noi, dar din motive politicianiste este un fel de frana. PSD doreste tot timpul amanari la reformele fundamentale.

Speram sa aiba ceea ce trebuie pentru a sprijini Guvernul in asumarea raspunderii",
iar noi, dragi colegi : "Avem nevoie sa fim uniti si sa putem convinge cat mai multi oameni ca ceea ce se intampla acum este ceea ce Romania are nevoie. Chiar daca unii vor fi afectati de sceste reforme, pentru fiecare dintre ei va fi si o oportunitate"."In lume, are loc o noua revolutie tehnologica: Statele Unite si multe tari europene au investit mult in resurse energetice alternative. Putem fi parte a acestui proces sau putem fi spectatori si importatori de astfel de energie."





Adriean Videanu :“Este treaba PSD să facă ce vrea. Vrea să participe la modernizarea statului, e bine venit la guvernare. Dacă nu, este liber să ia orice decizie. PDL nu vrea să mai aştepte deciziile ambigue ale PSD la guvernare sau în opoziţie. PSD e un partid duplicitar care nu face altceva decât să încetinească actul de guvernare“.“PSD e un partid pe care l-am fi dorit partener în acest efort, la ora actuală este un fel de frână.“ Ce-i drept, fostul premier a avut, ca de obicei, ceva de împărţit şi cu tovarăşii săi de odinioară din PNL.E vorba şi de Geoană. Amintiţi-vă că în martie anunţa sfârşitul capitalismului. Domnul Geoană, marele «democrat». Ei încă văd socialismul ăla cu faţă umană. Pentru că aşa s-a construit partidul. Noi (PDL şi PSD-n.red.) avem viziuni diferite. Vor să fie parteneri cu noi, bine! (La reformarea statului-n.red.), nu, noi oricum o facem!"

Niciun comentariu: