marți, 29 septembrie 2009

(Poli)tichia de "prostanac "

'Prostanacul' nu asculta de propriul instinct . Eul lui prefera pe altii in momentul rolului decis ...ii clona clonata :))..El nu are suficienta autoritate pentru a controla. Este dominat de baroni si sufocat de grupurile de interese printre care trebuie sa navigheze ca printre iceberguri .
Lasam 'prostanacul' sa ne "alimenteze"??Crezi ca el ii necesarul de azi??!!
Eu nu . De ce?
E cert ca 'prostanacul'exista, si e cert ca ne place cand vedem asta,pentru ca , bizar ,dar real, prostanacul-i diferenta conturata,e comparatia,punerea in valoare, altarul de diamant stralucitor a persoanei din tine... o rasplata de privit,dar nu si cea care trebuie sa (ne) conduca .
Avem criza economica , dar nu vad de ce trebuie sa avem ,respectiv sa facem si o criza a vorbelor grele d ... nu vad de ce totul trebuie sa fie definit ca o criza ...Nu ne trebuie criza de 'prostanac', nu o vad cu rost in actualitate .
De luni-ncoace ,"prostanacul" e in nivel ,are posibilitate de decizie , si ca sa vezi , a devenit si mai tare un spirit frust .
A venit un moment cand totul depinde de prestatia sa, a venit momentul cand nu-i mai poate juca nimeni personajul inante . Toata faza e la purtator.Ce face purtatorul??? ...SE PURTEAZA PE ORGOLII , COMISII,PE SPECULATII URATE ... NU LIMITA, NU CALCUL ,NU PLAN DE ROMANIA !!!

CRED si e SI un VAD : "nu poti sa transformi un boboc de rata in lebada, si nici un arici in iepure",DECI nici un 'prostanac'NU POATE DEVENII un conducator !!!

Traim in Romania , trebuie sa ne adaptam realitatii , da, dar trebuie sa o facem cu fruntea sus si pe propria raspundere .

Niciun comentariu: