marți, 22 septembrie 2009

Manifest de tanar

Suntem tineri , da , recunoastem si ne purtam asemenea . Nu vrem sa parem adulti,nu imita ,nu "furam" de la altii fel de fel de expresii,gestica ,etc. Suntem tineri in toata regula , asa cum ne dorim noi fiecare si ne prezentam printr-un MANIFEST DE TANAR acum, aici
, pe blogul meu momentan , prin tehnica noastra , pentru a arata ca e frumos,sanatos,vital si constructiv sa fii tanar ,sa te comporti conform varstei si e util si necesar sa comunici , sa te exprimi , sa arati ce stii,sa stabilesti propriile reguli, sa iesi in fata cu ideea ta. Lasa modestia si arata calitatea,lasa prejudecatile si risca ... O idee spusa la timpul ei e mult mai aplicabila,potrivita pentru a rezolva o problema decat o idee foarte buna ,dar spusa mai tarziu,in timpul expirat utilului dorit.
Manifestul de tanar inseamna sa iei atitudine pentru ca e nevoie , sa actionezi ...sa fii distractiv la petrecere, profesionist la servici,silitor la scoala si plin de calitate,responsabilitate, respect si optimist in viata .


Manifest de tanar seara

Manifest de tanar dimineata


Manifest de tanar ziua



Deci se poate sa fii 3 in 1...sau chiar mai multi ...atunci cand iti doresti ,e cert ca reusesti!!!

Niciun comentariu: