duminică, 30 mai 2010

Proiectul initiat de Organizatia de Tineret a Partidului Democrat Liberal



Organizatia de Tineret a Partidului Democrat Liberal a adunat 30.000 RON pentru pensionari, intr-un cont de solidaritate in care vor continua sa doneze bani pentru ajutorarea acestei categorii sociale.

Initiativa Organizatiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal demonstreaza solidaritatea dintre generatii care este necesara in aceste momente speciale prin care trece Romania, respectiv efectele crizei economice care afecteaza toate statele. Sumele adunate de tinerii democrat-liberali pentru ajutorarea pensionarilor vor fi virate in Fondul Solidaritatea”, informeaza comunicatul tinerilor pedelisti.

Acestia indeamna celelalte organizatii de tineret ale partidelor sa le urmeze exemplul. “Proiectul initiat de Organizatia de Tineret a Partidului Democrat Liberal va continua, tinerii democrat-liberali invitand si alte organizatii similare din celelalte partide sa initieze astfel de masuri de solidaritate cu pensionarii”, mai arata sursa citata.




Presedintele Traian Basescu a anuntat ca este dispus sa-si vireze salariul pana la sfarsitul anului intr-un fond de solidaritate. Si ministrii au promis ca isi vor dona salariul, integral sau partial, dar si uni parlamentarii PD-L.

Niciun comentariu: