luni, 7 martie 2011

Scandal în PSD, după ce o membră a pozat în Playboy. Ponta: Nu are viitor în PSD, o trimitem la PDL


"Nu citesc Playboy şi habar nu am cine este Roxana Golban. Mă gândesc să o trimitem la PDL, că ăia chiar o să o promoveze.Noi suntem mai socialişti, aşa, şi nu apreciem frumosul cum o fac cei de la PDL. În PSD nu are viitor această Roxana Golban, dar o trimitem bucuroşi la PDL, unde cu siguranţă va fi mult mai apreciată", a fost reacţia preşedintelui PSD când a aflat că tânara social-democrată poate fi admirată în paginile revistei pentru bărbaţi, potrivit "Gândul"

„Foarte bine, toa'rasu' Ponta, ati deturnat o tentativa de infiltrare a unui element decadent in activul de baza! Cine stie unde se ajungea daca fata reusea, s-ar fi creat impresia ca PSD are si femei frumoase pur si simplu, nu numai muschi ofiliti.
Sau trebuia ca, pentru a fi acceptata printre cuviosi, Roxana Golban sa fie minora si sa activeze in retelele de prostituate frecventate de Robert Negoita si Nicu Banicioiu, activitati la care partidul n-a avut nimic a obiecta?

  Presedintele PSD, fara a o cunoaste pe balerina, fara sa vada fotografiile, i-a pus o eticheta care o expediaza la periferia societatii, intr-o zona nedemna de a revendica respect.

   Atitudinea de a o trimite pe tânara juna social-democrata, care a pozat intr-o revista pentru barbati, la PDL, curmându-i viitorul stralucit in PSD,.... ii reamintim Daciana Sârbu a aparut in pictoriale declarând chiar ca “nu e un pacat sa fii sexy”. Ce trebuie sa intelegem din atitudinea sa, ca Daciana Sârbu ar fi avut viitor politic mai bun in PDL, sau ca viitorul politic al sau se datoreaza legaturilor de familie?
In ceea ce priveste trimiterea tinerei TSD-istei dezinhibate la PDL, tinem sa-l informam pe domnul Victor Ponta ca PDL este un partid politic unde se fac reforme pentru cetateni, se iau si se dezbat masuri prin care modernizam România, nu se incearca sa se ia ochii cetateanului prin pictoriale in reviste pentru barbati sau concursuri de Miss a caror câstigatoare trebuie sa placa in special tinerilor politicieni PSD-isti. spune intr-un comunicat de presa OTPDL .



3 comentarii:

Motanul_Incaltat spunea...

La multi ani de 8 martie ! :)

Motanul_Incaltat spunea...

M-a facut sa zambesc declaratia lui Victor Ponta. Pai ce sa intelegem din ce spune: femeile frumoase la PDL, pentru a fi admirate de barbatii din PSD ?! :))
Si uite asa se creaza o legatura foarte interesanta intre cele doua partide, pasionala chiar! :))
Intre barbatia PSD-ului si feminitatea PDL-ului.
Ca ei sunt mai socialisti, "ashea"! :))

Dragos Gros spunea...

Hiper-moralitatea lui Miky Mao Che Guevara este caracteristica mediilor din care ia nastere dictatura. Am vazut asta in istorie; iezuitii erau asa, dar au comis cele mai mari crime din lumea crestina, culmea, in numele crestinismului. Aceeasi ipocrizie o intalnim la comunistii romani de pana in '89, dar, iata, si dupa. Psd nu este un partid, asa cum nici pnl nu este; ei sunt doar grupari infractionale drapate in partide politice. Altfel cum sa-i numesc, din moment ce din gura sunt socialisti (comunisti, anarhisti, bolsevici chiar), iar la avere (furata cu sudoarea fruntii) sunt capitalisti verosi?