marți, 15 martie 2011

Partidul Democrat Liberal , din strainatate

 
Mazilu Raluca recommends a link.
www.alfanews.ro
Organizația de Tineret a Partidului Democrat-Liberal a făcut un apel vineri la omologii lor liberali prin care le-au transmis că “trebuie să iasă din beciurile securităţii unde i-a atras Dan Voiculescu”.
14.03.2011

  • 14.03.2011
    • Radu Epuran Aveti frica n san ca invinge ASL ;) in plus aratati barna din okii vostrii nu paiul din okii opozitiei!!
      Ieri la 11:48 ·
    • Mazilu Raluca HIHIHI , dreptate ai , chiar suntem ferm convinsi ca va castiga ASD , Acum Salvarea e Dreapta, si din cate stim un singur partid mai e de dreapta : PDL :d ....
      acum 23 ore ·
    • Radu Epuran ‎:)) care era si el de stanga a fost reevaluat si a dat ca e de dreapta :P eu ce nu pot sa inteleg la tine de ce atata sarg pt o cauza pierduta :-?? refuz sa cred ca tu kiar crezi in partide politice ori guvernari :-" toti sunt cu regine regi spagi milioane servicii s.a.!!! ;)
       
    • Dragos Gros Radu, si pnl era de dreapta si acum e de stanga cripto-comunist-socialista... Dar nu despre asta vorbeste articolul. "Cauza pierduta"? De ce pierduta si ce inseamna asta, ca ar trebui sa schimbe partidul pe care il sustine eventual cu unul care spera sa ajunga la putere? Uite, eu nu sunt membru de partid, dar as sustine PDL pana cand ar ramane acolo un singur membru: eu. De ce? Asta e alta poveste; poate in alt "episod"...
       
    • Radu Epuran
      daca e sa fiu ironic ori mai stiu eu sarcastic, crezi ca nu as putea? eu doar am pus un comm sincer, asa gandesc eu. plus ca ma mai takinez cu ralu :">
      fiecare e liber sa si exprime simpatiile cum doreste. se intelegea acolo ca eu nu cred i...n nici un partid etc culori politice politicieni. ce am obs la tv e ca pt voi pdl cine nu e cu voi e rau ceea ce nu e corect :)
       
    • Dragos Gros Am inteles perfect ca nu esti partizan... Ceea ce tu nu ai inteles (dar e vina mea pt ca nu am explicat) este DE CE, din moment ce nu sunt inregimentat politic sustin PDL. Poate si pt ca alt partid in Romania nu exista; nu ma refer la acele entitati inregistrate la judecatorie (de-astea sunt destule) si nici la clica de golani fiorosi pe care unii o numesc pompos "opozitie". Apreciez ca tratezi serios acest subiect, asa ca iti stau la dispozitie sa despicam firul in patru, daca si tu vrei asta.
       
    • Radu Epuran
      pai eu vreau, dar e imposibil sa ma convingi de ce sunt buni unii si de ce sunt rai ceilalti. prea multe spagi prea multe ilegalitati prea multa saracie. nu conteaza cine o fi, dar pana cand vad ca sunt joburi si nu platite cu 600 lei cand ...toate nu se scumpesc, cand inflatia este sub 1 cand datoria publica scade catre 0, cand vad autostrada sa pot sa ajung din a in b, cand... as putea sa scriu n randuri, sunt convins ca toti sunt o apa si un pamant :)
      deci pt mine firul e despicat, alte idei pot fi, dar nu se sustin faptic.
      Vezi mai mult
       
    • Dragos Gros
      Depinde de punctul de vedere... Ca principiu ai dreptate; scumpiri sunt, dar de cand se tot scumpesc toate? Din '90. Si salariile sunt mici, asa e. Si tot de atunci ...(la fel si pensiile; Boc a marit la 300 lei pensiile care pana atunci er...au de 10-30 lei, dar asta se uita). Si in privinta autostrazilor ai dreptate: de 20 de ani nu s-au facut aproape deloc. Cat despre spagi si comisioane sau/si ilegalitati... sa facem un exercitiu de memorie... Am auzit despre "Tigareta"1,2 si 3? Si? Si... nimic. Cei care azi vorbesc ipocrit despre egalitatea dintre oameni, ei insisi necrezand in ea (cum sa fie egal cu tine unul ca Nastase-nspe-case?), au "pus batista pe tambal", au mituit, au cumparat si au stat cuminti pe bani. Exemple mai sunt, daca nu cumva si ingenioasa manevra a celebrului doritor de numarare de oua de a lua comisioane grase avand ca intermediar... licitatiile de arta. Eu cred ca mai important ar fi sa evaluam corect ceea ce avem. Daca ne lepadam de tot fara ratiune n-o sa ajungem niciunde. Pot sa spun ca daca iti vrei binele, o sa-ti doresti ca PDL sa ramana partid majoritar, altfel iti vei aminti de vorbele mele: abia cand sleahta care timp de 15 ani a tras tara atat de jos ar ajunge la putere, abia atunci vei intelege cat de relativ este raul pe care azi il vezi. Eu vin in tara cand si cand, dar cu uslasii la putere voi renunta si la aceste vizite (nici o paguba, nu-i asa?).Vezi mai mult
       
    • Dragos Gros Sa nu uit... Radu, nu vreau sa te conving de nimic. Daca putem sa ne ordonam corect gandurile e ok pt mine. In rest... poti gandi fara ajutorul cuiva.
       
    • Radu Epuran
      cat de mult gresesti. daca pdl e rai de ce ai plecat din tara? faza la voi e ca va uitati la seful ca la guru si dati inainte fara argumente. si mie mi ar fi usor sa vb la un salariu de peste 1000 de euro ca ce mari si tari sunt unii. daca ...ramane pdl am sa plec si eu din tara nu pt ca vreau, ci pt ca nu mi ofera job?
      din 90 au fost toti nu uita ca pdl a fost la guvernare si cu voiculescu si cu nastase, recunoaste oricine vine e la fel ;) niste oameni care si skimba niste litere cu titlu de partid si atat aceeasi oameni cu litere diferite ;) eu nici nu ma uit la emisiuni politice, daca vreau vorbarie ma uit la un documentar ori la divertisment. cand e vb de politic ma uit la cifre statistici si crede ma e dezastru la orice capitol ;) cea mai saraca tara din ue ;)
      Vezi mai mult
       
    • Dragos Gros
      De ce am plecat e o poveste si asta, dar nu face obiectul discutiei... Sigur e ca nu din cauza vreunui salariu mic; as mania pe Dumnezeu...
      Sa corectez ceva care nu se intelege foarte bine: din '90 la putere nu a fost PDL (cel putin pana in ...2004), ci fsn/pdsr/cdr/psd si abia in 2004-2005 a venit si PDL, dar cu premier... pnl. La putere a venit abia in 2008. Nu-ti ofera job... Cine? PDL? Asta nu e o constructie normala. Pnl a angajat 500.000 de clienti, dar tu nu consideri ca asta a atarnat greu in balanta inflatiei, a balantei bugetare. Incearca sa privesti la o televiziune straina, sa vezi ce spun economistii pe care nu-i cumpara un Vantu sau Felix si abia apoi o sa ai o idee clara despre rezultatele macroeconomice ale tarii. Romania- cea mai saraca tara din UE??? De unde asta? De la "statisticienii" lui Vantu? Dar Grecia cum e atunci? Dar Spania sau Portugalia? Dar Irlanda sau Lituania? Daca plana asupra Romaniei spectrul falimentului ca in cazurile de mai sus, dar viata ar fi fost ceva mai buna (ma si intreb: pt. cine mai buna?) era mai bine? Saracia este f relativa; depinde ce considera un grup ca inseamna saracie... Sa nu uitam ca saraci sunt peste tot in lume, chiar si in tarile cu economii extrem de puternice.Vezi mai mult
       
          Conversatie scriptica pe peretele personal  de facebook .


Mentionez : discutia a fost libera, publicata pe peretele meu ,si  de aceea  imi rezerv dreptul de a posta si pe pagina de scriere .
Participanti: Radu Epuran ( cu sb ASL deductibil de USL:) , somer, studiat la Univ. din Cr., Centrul Univ. Dr.Tr.Severin, FB,trăieşte în Drobeta-Turnu Severin, Mehedinti, Romania.Din Orsova,născut pe 19 aprilie 1985) , Dragos Gros ( PDG la Tunrama Travel, a studiat la Economia, cometului , turismului si serviciilor,trăieşte în SousseCunoaște Roumain, Français, Espagnol și Italien . Din Bucureşti,născut pe 7 august 1964).

Niciun comentariu: