marți, 22 martie 2011

OT PDL are o poziţie proprie în plan intern


Biroul Permanent Naţional al Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat Liberal (OT PDL), întrunit luni, 21 martie, a decis cu o largă majoritate să susţină candidatura domnului Emil Boc la funcţia de preşedinte a PDL.
În contextul declanşării competiţiei interne pentru conducerea Partidului Democrat Liberal,  OT PDL doreşte să aibă o poziţie proprie în plan intern prin exprimarea unei decizii clare privind necesitatea de modernizare a partidului şi a clasei politice din România. În aceeaşi măsură în care reformele statului îşi vor avea efectele pe termen mediu şi lung cu o mare însemnătate pentru generaţia tânără de azi, şi în interiorul PDL, de alegerea liniei de reformare politică sunt direct interesaţi şi membrii OT PDL, ca reprezentanţi politici ai tinerei generaţii.
OT PDL consideră că actualul preşedinte este persoana cea mai potrivită pentru a continua un drum greu dar necesar de modernizare, apreciind în acelaşi timp sacrificiul şi responsabilitatea asumării măsurilor dificile de reformare a României. A nu mai fi domnul Emil Boc preşedinte ar înseamna că partidul nu a fost de acord cu măsurile luate dar partidul a fost iar măsurile au fost bune şi au salvat România, prin urmare  tinerii din PDL îl doresc pe Emil Boc preşedinte în continuare. Împreună cu echipa pe care a coordonat-o, a avut cele mai bune rezultate electorale din istoria PDL, câştigând toate bătăliile electorale. Suntem pregatiţi să câştigăm cu domnul Boc şi dificilele competiţii electorale ce vor urma.

Departamentul de Comunicare al
Organizaţiei de Tineret a Partidului  Democrat Liberal 

Niciun comentariu: