luni, 4 aprilie 2011

Sustin motiunea “Tinerii – forta dreptei”.

   Sambata,impreuna cu colegii de la Scoala de Traineri si cu echipa din Regionala Bucuresti-Sud (Bucuresti,Ilfov, Prahova, Arges, Dambovita, Teleorman, Calarasi, Giurgiu si Vrancea), am fost la Palatul Parlamentului, unde colegului nostru, deputatul Razvan Mustea,  si-a anuntat candidatura pentru sefia OT PDL.Alegeriile la nivel national fiind programate pentru data de 4 iunie 2011.


   Alaturi de presedintele Cristian Hrituc, premierul Emil Boc, deputatul Raluca Turcan , europarlamentarul Elena Basescu,cei peste 600 de invitati, Razvan Mustea-Serban a prezentat proiectul OT PDL 2011-2015,proiect pe care il veti putea gasi pe site-ul http://www.fortadreptei.ro/, unde se gaseste si trimiterea spre semnarea motiunii si se pot trimite propuneri .

    “Acest site se doreste a fi o platforma de dezbatere online a motiunii “Tinerii – forta dreptei”. Este un site pentru oameni de dreapta, care isi asuma aceste valori si care cred ca masurile de dreapta sunt cele ce pot aseza Romania pe fundamente corecte din punct de vedere economic si juste din punct de vedere social. Este un site pentru tineri liberi, responsabili, competenti si corecti. Va rog sa considerati documentul programatic pe care vi-l propun un punct de plecare in actiunea de redinamizare a Organizatiei de Tineret a Partidului Democrat – Liberal.”-Razvan Mustea-Serban

   Duminica,3 aprilie, Razvan Mustea, Cristian Hrituc,Alin Baciu, Sorin Moldovan, o parte din echipa de traineri  in regiunea Oltenia (Dolj, Olt, Mehedinti si Valcea), la Craiova.Motiunea Tinerii-forta dreptei fiind sustinuta in cadrul Consiliului de Coordonare al OTPDL Dolj.






Niciun comentariu: