duminică, 17 aprilie 2011

Emil Boc, Vasile Blaga sau Toader Paleologu? Si evident de ce?



     Inainte de a da un raspuns acestei intrebari trebuie sa analizam istoria recenta a partidului. Vom vedea o echipa formata din Traian Basescu, Emil Boc si PD-L, care si-a asumat riscurile politice ale unor masuri, pe cat de nepopulare, pe atat de necesare Romaniei. Datorita acestei echipe Romania a evitat un derapaj economic care ne-ar fi putut duce in situatia Greciei, Irlandei sau Portugaliei. Premierul Emil Boc a fost omul de sacrificiu in acest demers, decontand poate cel mai mult efectele acestor masuri, in comparatie cu toti ceilalti colegi din partid.
      Revenind la intrebare cred ca trebuie sa ramanem alaturi de Emil Boc si sa aratam romanilor ca aceste masuri au fost luate in favoarea lor si nu impotriva lor. Pentru asta trebuie sa ramanem uniti pentru ca marea batalie pe care o avem de dat este cu Opozitia, una ipocrita si mincinoasa, si nu cu proprii nostri colegi. Cred ca prin curajul pe care l-a aratat, prin corectitudinea sa si prin consecventa de care a dat dovada Emil Boc merita si poate sa ramana in continuare presedintele PD-L.
       Apreciez in mod deosebit faptul ca Emil Boc nu a cazut in capcana premier - presedinte de partid, care l-ar fi putut face sa se gandeasca mai mult la puncte electorale pentru PD-L si mai putin la binele romanilor. Solidaritatea inseamna siguranta tuturor, nu binele individual.

        Deputatul PD-L Razvan Mustea,candidat la presedentia OTPDL: Trebuie sa ramanem alaturi de Emil Boc - Interviu Ziare.com

Niciun comentariu: