joi, 14 aprilie 2011

TINERII din PDL LIKE Emil BOC

          Emil Boc, in calitatea de candidat la presedentia partidului DL cu motiunea "Romania dreapta, Romania puternica", se bucura si de sustinerea unlimited  a  tinerilor din organizatia PDL .
       Alaturi de colegii mei si de presedintele Cristian Hrituc vom fi alaturi de Emil Boc la alegerile din 14-15 mai . 
      " Noi am pornit deja o campanie colaterala pe Internet, iar membrii organizatiei de tineret si-au postat pe site sau pe Facebook la status “Eu votez Emil Boc”. Deci avem campania noastra in online. "





"De ce il sustin tinerii pe Emil Boc pentru un nou mandat de presedinte al PD-L?




   In primul rand pentru ca Emil Boc a sustinut intotdeauna tinerii in PD-L si se poate vedea asta foarte usor prin numarul mare de deputati tineri are au ajuns in Parlament.

   In al doilea rand pentru ca Emil Boc a dat libertate organizatiei de tineret sa isi poata face propria politica in interiorul organizatiei si nu a fost un presedinte care sa impuna jocuri politice in organizatie."

    A ajutat si a sprijinit tinerii ,la organizarea Scolilior de Comunicare, Scolii de traineri si bineinteles Scolilor regionale. Chiar mai mult, a semnat si a inmanat diplomele absolventilor .
   A fost prezent pe 2 aprilie, la lansarea de la Bucuresti a lui Razvan Mustea, candidatul pentru alegerile interne din 4 iunie .     "In al treilea rand, pentru ca a avut curajul sa adopte reforme, iar noi tinerii suntem principalii beneficiari ai reformelor facute de Guvernul Boc. Ele isi vor arata efectele in timp si putem spune ca toti tinerii din PD-L au inteles necesitatea lor. Chiar daca au fost dureroase si nu ne-au adus puncte electoral, ele au facut bine Romaniei si se va dovedi in timp."


    Este premierul PD-L, iar eu sunt membru PD-L. Este omul care a modernizat Romania, care a castigat toate campaniile electorale si, asa cum imi place mie sa spun, este omul care, alaturi de Traian Basescu, se va regasi in manualele de istorie la pagina care va spune cum s-a transformat statul roman de la conceptul de stat comunist la cel de stat capitalist.
    Emil Boc a reusit sa reformeze statul, intr-adevar cu ajutorul lui Traian Basescu, si a fost un proces extrem de greu si complicat in care a fost nevoit sa se bata nu doar cu PSD si PNL, ci si cu mentalitatea unui popor care venea dupa 50 de ani de comunism. Sunt sigur ca Emil Boc va reusi sa modernizeze PD-L si sa-l duca acolo unde era acum doi ani, adica pe primul loc .

    Sunt sigur ca si de data aceasta tineretul va face diferenta, practic noi vom inclina balanta”, a mai declarat Cristian Hrituc intr-un interviu acordat Ziare.com, in care a mai afirmat ca Elena Basescu, fost secretar general al OTPD-L si in prezent europarlamentar, a aratat si va continua sa isi arate sustinerea fata de Emil Boc si in perioada urmatoare, pana la alegeri.

citeste articol integral
 
 
 
 
 
 
 

Niciun comentariu: