joi, 17 iunie 2010

Alta modernizare cu bani europeni

Centrul de Asistenţă Me­dico-Socială din Cujmir va fi mo­dernizat cu fonduri euro­pe­ne şi asta datorită unui con­tract de finanţare încheiat între Consiliul Judeţean Mehedinţi, prin preşedintele instituţiei, Ma­rius Bălu, şi Agenţia de Dez­voltare Regională Sud-Vest Oltenia, reprezentată de di­rectorul Marilena Bogheanu. Sem­narea contractului de fi­nan­ţare s-a făcut în cursul zilei de ieri, la Tîrgu-Jiu, acolo un­de s-au mai semnat alte do­uă contracte ce se referă la ­ju­deţul Gorj.



„Ieri, în cadrul şe­din­ţei Consiliului de Dez­vol­ta­re Regională Sud-Vest Oltenia s-a semnat un contract de fi­nan­ţare pentru reabilitarea, mo­dernizarea şi extinderea Cen­trului de Asistenţă Medi­co-Socială de la Cujmir. Este vorba de un proiect de peste 500 de mii de euro, care re­pre­zintă valoarea nerambursabilă, iar suma totală a proiectului se ri­dică la aproximativ 700 de mii de euro”, a precizat pr­e­şe­din­tele Consiliului Judeţean, Ma­rius Bălu.

PS.O alta investitie la initiativa Consiliului Judetean Mehedinti ,dupa 20 de ani de conducere PSD ,dupa 20 de ani de etichetare "neolitica"

Niciun comentariu: