miercuri, 17 februarie 2010

Scoala Nationala de Comunicare POLITICA OTPDL ,promotia 2009, la festivitate

















La Hotelul Hilton, Sala Le Diplomate , Bucuresti ,marti ,16 februarie 2010,am participat ,impreuna cu ceilalti colegi de la Scoala Nationala de Comunicare Politica a OTPDL ,la prima dezbatere ISP in colaborare cu Fundatia HANNS SEIDEL STIFTUNG, dintr-o serie de 12 intalniri. Reuniunea a fost axata pe tema doctrinelor politice: sinteza dreptei si principiile dreptei. In cadrul evenimentului, noi, promotiei 2009 a Scolii ,am primit diplomele de absolvire a cursurilor .

Intalnirea a fost moderata de Valeriu Stoica si a avut ca principalele subiecte : De ce avem un guvern de dreapta? Raportul dintre capitalsm si stat: in doctrina populara,la care au intervenit presedintele PDL si premierul Emil Boc, ministrul de Externe Teodor Baconschi, ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului , Daniel Funeriu, consilierii prezidenţiali Sebastian Lazaroiu si Catalin Avramescu, precum si o serie de lideri PD-L..


Proiectul SCOALA Nationala de Comunicare POLITICA ,la care am fost 24 de tineri lideri OT PDL din toata tara, selectati la inceputul anului, si-a propus sa aduca un plus in ceea ce priveste comunicarea politica a viitoarei generatii de politicieni .El s-a desfasurat pe tot parcursul anului 2009 prin 4 module la Bucuresti, Brasov Eforie Nord si Focsani ce au avut ca teme: Doctrine politice; Organizarea partidelor; Teamworking si Leadership.Campania electorala .

“Fie ca se pregatesc pentru o cariera politica, fie ca se perfectioneaza ca si consilieri politici, absolventii SNCP trebuie sa fie constienti ca ei trebuie sa se formeze ca altfel de politicieni, decat cei care in timp au dus credibilitatea politicienilor foarte jos in randul populatiei si mai ales a populatiei tinere. “(Alin Baciu , coordonatorul proiectului)

Diplomele de absolvire ale promotiei 2009 au fost inmanate de presedintele Partidului Democrat Liberal ,Prim-ministru Emil BOC .

Multumesc ! Diploma de absolvire a cursurilor e UNUL DIN EXERCITIILE PRACTICE si doar unul din pasii obligatorii ai procesul de maturizare ,constientizare,definire in initierea unei cariere politice . O data ce l-am facut , am de urmAt si altii. SCOPUL MEU PERSONAL FIIND : "SA FACI BINE SI SA SPUI DESPRE ASTA" !

Politica pentru tineri trebuie facuta de tineri si , slava domnului , PDL , ROMANIA are destui tineri valorosi .
E timpul sa terminam cu imitarile si sa face ce trebuie !OT PDL poate mai mult.
"La nivel de tineret PDL are o pepiniera deosebit de valoroasa si numeroasa. Acesti tineri nu au numai calitati de lipit afise sau impartit flyere. O mare parte din ei au calitati de a se dezvolta politic. Nu este o solutie sa-i lasam sa invete politica de la televizor sau urmarindu-i pe politicienii. O data implicati in politica tinerii asteapta sa li se ofere o undita si sa fie invatati sa pescuiasca, dar nu asa cum pescuiau stramosii nostrii cu batul pe balta ci in modul in care trebuie s-o faca in anul 2010. Au calitati, trebuie doar puse in valoare." Asta e rolul SCOLII NATIONALE DE COMUNICARE POLITICA .

Prezenta tinerilor la dezbaterea organizata de ISP este inceputul unei colaborari de lunga durata intre ISP si absolventii Scolii de Comunicare.
Mai avem inca 11 , asa ca urmeaza sa revin cu alte detalii .


Mai multe detalii si aici

2 comentarii:

Motanul_Incaltat spunea...

Raluca, iti multumesc pentru raspuns :).

Anonim spunea...

Raluca Mazilu spunea...
Hey ,servus!
In legarura cu intrebarile tale postate pe blogul personal iti raspund ca PDL este un partid de centru-dreapta afiliat la PPE ; important este ca nu numai liberalii ,ci si crestin-democratii, conservatorii si centristii democrati din PDL dau substanta identitatii noastre de dreapta.
Este cel mai unit partid in momentul de fata de pe scena politica.
ATAT timp CAT functionam dupa principiul pluralism de opinii si de curente doctrinare in etapa dezbaterii si dupa principiul unitatii de decizie si de actiune dupa ce dezbaterile au fost incheiate, PDL va avea numai de castigat pentru ca acum nu poate exista doar un singur curent doctrinar , Ro are nevoie atat de susţinerea libertăţii economice şi aspiraţiile democratice,cat mai ales de subsidiaritatea, solidaritatea .

ps. Iti dau totodata si un raspuns profesional , dezbaterea de marti ai ISP ... !!!http://www.isp.org.ro/

Merci! te astept cu noi provocari!