joi, 25 februarie 2010

"Maraiala" intelectualilor din PDL





"Maraiala" intelectualilor din PDL, asa a fost definita comunicare online, pe pagina virtuala a fiecaruia- blogul personal , transpunerea de idei dintre cei doi intelectuali si oameni politici , colegi si prieteni , Cristian Preda si Sever Voinescu .

Realitatea ziare.ro a trata aceste schimburi de replici , ieri, 25 februarie 2010 si in 3 postari de articol . Avem asa :


http://www.realitatea.net/preda--regret-ca-domnul-voinescu-a-intrat-in-echipa-lui-ioan-oltean_702137.html#comentarii

Din acest articol impresia mea este ca cei doi intelectuali din PDL au o comunicare online . Observ pareri pro si contra , ceea ce ma duce cu gandul la dialog , analiza si rezultat politic profesional . "Maraiala "intelectualilor din Pdl , asa cum a intitulat-o Realitatea Tv intr-o emisiune , e un exemplu palpabil ca doctrina populara are un impact bun pentru situatia Romaniei , aceste dispute de idei constituie o dovada certa de responsabilitate civica.



http://www.realitatea.net/cearta-intre-intelectualii-lui-basescu--voinescu--cristian-preda-e-intr-o-goana-dupa-glorie-mediatica_702133.html

Intrucat Voinescu si Cristian Preda , in viata de zi cu zi , nu sunt numai colegi de partid , ci si prieteni ,acest dialog online e un lucru sanator. Un prieten adevarat nu e cel care te "linguseste" , ci cel care stie sa te critice cand crede ca e nevoie . Cam asa ar trebuii sa fie clasa intelectualilor politici , si colaboratori si analisti .


http://www.realitatea.net/cristian-preda--mi-a-cazut-tavanul-in-cap-cand-paleologu-a-vorbit-despre-pleasca_702061.html


Domnul europarlamentar PDL , Cristian Preda e unul din echipa noii medii- media online si e firesc sa raspunda la anumite pareri . Un intelectual stie sa citeasca dincolo de cuvinte si sa ofere si el , la randul lui, pareri deosebite . Noi avem parte de subiect, Voinescu si Preda de dialog . Salut atunci cand am parte de "ripostare " constructiva . Profesionistii sunt profesionisti .


Cheia acestor atitudini este ca o echipa isi are si pareri pro si pareri contra , si ca exemplu , dialogul pot fi o explicatie si o apreciere foarte corecta .

Oamenii (Homo sapiens sapiens) sunt fiinţe vii inteligente ce au libertate de opinie .

Niciun comentariu: