miercuri, 8 septembrie 2010

Se­ve­ri­nul va fi centrul de greutate, politic şi decizional, al puterii din Ro­mânia timp de trei zile.

<b>În perioada 10-12 sep­tem­brie, la Drobeta-Turnu-Se­ve­rin va avea loc o întrunire de lu­cru a liderilor Partidului De­mo­crat-Liberal. Întâlnirea va avea loc la Palatul Cultural „Te­­odor Costescu”.
Pentru mu­­ni­cipiul nostru este o onoare fap­tul că factori de decizie cu gre­utate au ales ca loc de des­fă­­şurare Drobeta-Turnu-Se­ve­rin, iar sprijinul decisiv în ale­gerea aceste locaţii vine din par­tea senatorului de Mehe­dinţi, Mihai Stănişoară. De ase­­menea, trebuie spus că ini­ţi­ativa organizării acestei înt­âl­niri chiar la Severin aparţine prim-vicepreşedintelui PD-L Me­hedinţi, Marius Bălu. Prin­tre membrii de seamă ai PD-L care vor veni la Severin se nu­mără prim-ministrul Emil Boc, miniştrii Elena Udrea, Va­sile Blaga şi Anca Boagiu,mai mult de jumătate din membrii democrat- liberali ai Executivului,preşedinţii de consilii ju­de­ţe­ne şi primarii PD-L.


„Această întâlnire a fost organizată la iniţiativa mea, iar ideea mi-a venit încă din primăvara acestui an. Cu sprijinul senatorului Mihai Stănişoară, dorinţa mea s-a împlinit. Va fi o oportunitate deosebită pentru noi de a-i prezenta prim-ministrului Emil Boc problemele cu care se confruntă judeţul Mehedinţi”, a declarat Marius Bălu, prim-vicepreşedintele Partidului Democrat-Liberal, filiala Mehedinţi.

„Este o întâlnire extrem de importantă la care vor par­ti­cipa preşedinţii de consilii judeţene şi primari de municipii şi ora­şe din România, care sunt şi membri PD-L. O întâlnire la care vor participa miniştrii PD-L, precum şi membri ai Bi­roului Permanent Naţional. Temele de discuţie vor fi pro­cesul de descentralizare, precum şi problemele cu care se ­con­fruntă administraţiile publice locale. Este o onoare cu mu­nicipiul Drobeta-Turnu-Severin va găzdui această întru­ni­re”, a precizat preşedintele Partidului Democrat-Liberal, filiala Mehedinţi, senatorul Mihai Stănişoară

Niciun comentariu: