miercuri, 8 septembrie 2010

Patru candidati pentru PRIMARIA BAIA DE ARAMA

Pe 30 iulie 2010,primarul de la Baia de Arama,Paulescu Buican Nistor a depus la registratura Instituţiei Prefectului Mehedinţi o adresă prin care şi-a anunţat demisia din funcţia de primar al oraşului Baia de Aramă, din motive de sănătate. Astfel,in luna septembrie s-a trecut la procedura de alegere a unui nou primar pentru locuitorii orasului.

De la Daniel Zaharia, preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie Baia de Aramă aflam ca„Perioada de depunere a candidaturilor a fost între 4 şi 6 septembrie. Toate propunerile au fost acceptate de Biroul Electoral de Circumscripţie a oraşului Baia de Aramă. Dacă nu vor fi contestaţii, lista va fi acceptată, de asemenea fiind comunicate şi însemnele partidelor politice care vor participa la scrutinul din 26 septembrie, iar acestea vor fi comunicate prefectului pentru tipărirea lor pe buletinele de vot”




Prima persoană care şi-a înregistrat oficial candidatura a fost reprezentantul Partidului Democrat-Liberal, consilierul judeţean Rafael Dunărinţu. În următoarea perioadă, la Biroul Electoral de Circumscripţie şi-a depus candidatura şi reprezentantul Partidului Social Democrat, filiala Baia de Aramă, Victor Paulescu, dar şi liberalul Cristian Năsărâmbă. Ultimul partid politic care şi-a desemnat candidatul pentru fotoliul de primar, a fost filiala Baia de Aramă a Partidului România Mare, iar la alegerile de la mijlocul lunii septembrie, formaţiunea politică va fi reprezentată de Adrian Cărăbineanu..

ps. In perioada 13-25 septembrie sunt in campanie !

Niciun comentariu: