marți, 7 septembrie 2010

Lazaroiu Sebastian vorbeste despre alegerile din 2012

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, a stârnit multe discuţii cu textul său neobişnuit, postat pe blogul de dreapta Blogary.ro,2012. Scufiţa Roşie, Moş Crăciun, Fetiţa cu chibrituri? Sau Albă ca Zăpada?-unde este autor,membru fondator .

Lazaroiu Sebastian vorbeste despre alegerile din 2012-Anul alegerilor,schimbarile spectaculoasă care au avut loc pe scena politica,schimbarii ce se datoreaza atat "măsurile de austeritate – pentru prima oară statul îţi ia nu ţi mai dă (sau îţi ia ce ţi-a dat, cu toate vinovăţiile împărţite) ", cat si aparitiei PP- "OTV (un post de televiziune care putea intra lejer în Parlament doar cu audienţele pe care le făcea)".
"PP apare ca un simptom, nu un efect " in postare.


Avem atasat si un alt fel de sondaj,unde locurile 1,2,3,4 sau 1,2,3,4,5 sunt ocupate de personaje de basm :
"Scufita Rosie 26%
Fetita cu chibrituri 25%
Mos Craciun 23%
Capra cu trei iezi 15%

Sau poate sa arate asa:

Alba ca Zapada 35%
Scufita Rosie 26%
Fetita cu chibrituri 12%
Mos Craciun 12%
Capra cu trei iezi 8%"



Analistii,sau cei care se autodefinesc ca atare, nu au pierdut prilejul de a se lansa in speculatii, marea majoritate privind identificarea partidelor politice care s-ar putea ascunde in spatele acestor personaje.
Nu reiau, pentru a nu va plictisi, tot ce s-a scris sau s-a spus pe posturile TV. Doar câteva mostre: Scufiţa Roşie era P.S.D-ul, Fetiţa cu chibrituri - P.N.L-ul, Moş Crăciun - când U.N.P.R-ul, când Partidul Poporului al lui Dan Diaconescu ,Capra cu trei iezi cand PDL cand PNL ,Alba ca Zapada -PP sau un nou partid şi aşa mai departe. Toate elucubraţile erau îmbrăcate într-un limbaj preţios şi pretenţios,fără niciun fel de valoare.Printr-o simpla acceseare pe google a numelui Sebastian Lazaroiu ni se vor da aproximativ peste 226 (de) rezultate pe acest subiect.

Consilierul prezidenţial decriptează povestea pentru „Adevărul",citeste href="http://www.adevarul.ro/interviurile_2_plus_1/Sebastian_Lazaroiu-consilier_prezidential-_-Un_partid_cu_fete_noi_ar_lua_40_la_suta_0_326967829.html">aici .







Post Scriu.
Domnul Sebastian Lazaroiu a fost invitat si a participat la dezbateriile pe comunicare interna si externa in timpul Guvernarii desfasurate in cadrul semniariilor Scolii de Comunicare Poltica si a Scolii de Management poltic a OTPDL ,unde a avut loc un dialog intre noi,cursantii ,si d-lui.

....Aparitiile dumnealui in mass-media nu sunt numeroase,insa sunt consistente si creeaza ceva atmosfera pentru o perioada mare de timp.Spune putine, da' bune,cum ar zice un proverb romanesc.
Citeste cauzele putand face opinia publica sa înţelega mai bine efectele sau posibilele efecte asta sa fie atuu?!?.

Regasiti si aici
cate ceva .

........

Reamintesc in august,in jurul datei de 12 domnul consilier prezidential a facut din nou furori cu :

"(...), Dar nu ştiu dacă cineva s-a gândit până acum că noi suntem în situaţia în care suntem, dificilă din punct de vedere economic, mai ales în structura bugetului, şi din cauza suspendării preşedintelui din 2007. Să ne reamintim că suspendarea a avut loc în mai 2007. O acţiune nepregătita de Opoziţie, ei se aşteptau să aibă succes până la urmă. Efectele pentru partidele care au iniţiat acest demers au fost dramatice, au fost sondaje care arătau că PSD avea 15%, PNL 7%, iar PD-L la 50%! Efectul a fost dramatic într-o lună sau două, din cauza suspendării, pentru că oamenii au considerat acţiunea nelegitimă. Speriaţi, şi PSD şi PNL, chiar şi UDMR, au început să arunce cu banii. Amintiţi-vă când s-a mărit punctul de pensie: în iulie sau august 2007, când speriaţi de consecinţele electorale au început să arunce cu bani(...) Iar acum constatăm că trebuie să ne împrumutăm ca să dam acele pensii majorate foarte mult. (...) Mi-e teamă că genul asta de evenimente are consecinţe pe care nici măcar nu le putem anticipa pe termen mediu şi lung. Sigur, e şi criza la mijloc, dar noi suntem unde suntem pentru ca unii au fost atât de speriaţi de prostia pe care au făcut-o în mai 2007 încât, pur si simplu au spulberat bugetul", a explicat consilierul prezidential,Sebastian Lazaroiu intr-un interviu pe Ziare.com . si atunci au aparut reactii ,rezultatul final a reactiilor a fost aceea ca poate fi o cauza.:).Coincid,nu?

Niciun comentariu: