joi, 23 septembrie 2010

Garantez că Rafael Dunărinţu va ieşi primar

„Se spune că omul gospodar se vede când face ceva acasă la el. Rafael Dunărinţu a dovedit acest lucru şi tot timpul este prezent la chemările de ajutor ale locuitorilor din Baia de Aramă. Niciodată nu s-a dat la o parte când a venit vorba despre problemele cu care se confruntă oamenii de aici ci din contră, se zbate pentru fiecare cetăţean în parte. Şi toate aceste lucruri nu le face de când a început campania electorală ci de când este consilier judeţean. Garantez că Rafael Dunărinţu va ieşi primar din primul tur cu 80%”, a declarat un alegător din Baia de Aramă.

Candidatul Partidului Democrat Liberal pentru funcţia de primar al oraşului Baia de Aramă, Rafael Dunărinţu a mers pe la toţi alegătorii din Baia de Aramă pentru a asculta problemele cu care se confruntă şi a le prezenta proiectele sale privind dezvoltarea oraşului din nordul Mehedinţiului.


În cele patru zile pe care alegătorii viitorului primar al oraşului Baia de Aramă le mai au la dispoziţie trebuie să pună în balanţă fiecare candidat în parte. Rafael Dunărinţu şi-a prezentat proiectele care pot fi realizabile şi spre binele comunităţii locale numai dacă oamenii îi vor da girul la votul de pe 26 septembrie

Niciun comentariu: