miercuri, 24 martie 2010

Nu e important pentru cetatean daca e stanga sau dreapta

"Nu e important pentru cetatean daca e stanga sau dreapta. Sunt importante valorile si directia in care partidul actioneaza. Daca e apropiat de valori precum familie, moralitate, pastrarea si promovarea traditiilor, implicarea in comunitate, impletite cu masuri economice liberale, atunci locul sau este in PDL. Mai departe nu lipseste decat ca partidul prin masurile luate sa respecte aceasta linie. Numai in acest mod ne putem crea o identitate clara in care romanii trebuie sa se regaseasca.

Avem multi tineri in partid, putem atrage si mai multi. Ceea ce trebuie sa se inteleaga atat in pertid cat si in afara este ca tinerii nu-s in PDL pentru a lipi afise. Tinerii dezbat, tinerii se formeaza pentru viitor si incearca sa se implice in comunitate, potrivit principiului ca dezvoltarea personala este legata de dezvoltarea comunitatii din care faci parte."Alin Baciu , expunere in cadrul articolului despre Scolii de primavara a OTPDL Sibiu .
Mai multe informatii gasiti pe Echipa de Imagine .

PS. Ma bucura mult directia in care se merge , cel putin OTPDL merge. Seminariile, dezbaterile , ScoliLE , proiectele, toate ajuta comunitatea , si mai ales ajuta sa devenim ce ne dorim si sa ne punem in valoare calitatile . Suntem in UE. , e clar ca avem alte nevoi, posibilitati,alta era si implicit mai multe ganduri .

Niciun comentariu: