luni, 8 martie 2010

,,Cursuri de Management Politic”






Pe ECHIPA DE IMAGINE , azi , avem postat cursantii, cei 20 viitori formatori , si programul primului Curs al Scolii de Management Politic .
Ma numar printre ei , iar vineri, 12 martie , sunt la Sinaia .



Tinerii politicieni au nevoie de modele de formare a unui om politic profesionist; cetatenii , militanti si ei insasi , politicienii , au nevoie de dezbateri profesionale , de discutii care sa contribuie la agenda politica , de pareri pro si contra .
PDL ,incepand de sus in jos , a reusit sa ridice stacheta prin seminariile si Scoliile initiate .
Rolul nostru , al cursantilor SMP , nu va fi unul usor , dar va fi unul sanatos pentru principiile populare pe care le reprezentem si care sunt de necesitate .
E un proiect potrivit si stim ca ne asteapta multa munca .

In acest moment credibilitatea politicienilor a fost dusa foarte jos, publicul fiind informat de cele mai multe ori doar de subiectele promovate de presa, din aceste motive multi oameni isi formeaza o falsa opinie despre clasa politica si despre agenda publica.
Proiectele importane sunt din ce in ce mai des trecute cu vederea de mass-media. Segmentul populatiei de 18-35 de ani a ajuns la senzatia de satietate si la conditia de a fi la fel ca cel de langa el :pasiv , indiferent ,tot timpul privitor, fara insa a se implica civic, la ziua de maine.
Nu e bine!
Facem ce trebuie sa facem noi , tineri ! Munca e utila si placuta cand scopul e maxim . Maxim va fi anul asta , maxim am zis!

Ne auzim luni cu detalii .

Niciun comentariu: