joi, 1 octombrie 2009

Nu mai e NICA, iese PSD-ul de la Guvernare?





Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat Decretul pentru revocarea din functiile de viceprim-ministru si ministru al Administratiei si Internelor a domnului Dan Nica,si totodata Decretul pentru desemnarea domnului Vasile Blaga, ministrul Dezvoltarii Regionale si Locuintei, sa indeplineasca interimar functia de viceprim-ministru, ministru al Administratiei si Internelor.
Decizia presedintelui Romaniei de a semna decretul de revocare a lui Dan Nica vine ca urmare a refuzurilor publice ale social-democratilor de a ceda in privinta inlocuirii acestuia din Guvern sau de a numi ca interimar in aceasta functie un alt ministru PSD






S-a infaptuit actul "fagaduit" ... Am tot auzit de 4 zile tot felul de strategii... PSD-ul a promis o demisionare "legata prin buricul ombiligal",in 30 de minute de la remanierea sefului ... Asteptam sau a fost doar o decizie "uitata"acum...Doar ne-au prea obisnuit in ultima vreme. Oricum PSD-ul e deja clasat in ochii celorlati,a poporului si a stainilor ... Continuam dupa .
Ramane PSD-ul cu "cascavela "sau alege "foamea"(asa numesc ei situatia in care sunt)???:))

2 comentarii:

Anonim spunea...

astia de la psd sa se duca tot inainte...sa plece...sa dispara, ca sunt varza toti :))

miruna spunea...

astia de la psd sa se duca tot inainte...sa plece...sa dispara, ca sunt varza toti :))