joi, 8 octombrie 2009

Leapșa POLITICA

In limbajul bloggeristic, a aparut o “leapșă”politica: trebuie “să precizez un motiv, un singur motiv, pentru care i-aș vota pe Băsescu, Mircea Geoană, Crin Antonescu și Sorin Oprescu”, nu se acceptă răspunsuri de genul “nu l-aş vota nici mort”.

Deci,ca boggerista,respectam jocul si incep . De ce l-as vota pe :



1.Traian Basescu :E vazut ca cel mai de vanat INAMICUL de catre corupti, "bogatasii din 24 de ore": "se fura si acu, dar parca se fura mai putin, ca le e frica astora de DNA; a stiut sa bage DNA in actiune :in mandatul lui, 20 de fosti sau actuali ministri au fost anchetati de DNA si nu au luat numai de la partide adverse, ci si pe Ridzi, si pe Falca, finul lui Basescu de la Arad;
L=as vota si pentru ca "El e cel pe care-l ştim şi-l răsştim."



2.Mircea Geoana : " e prostanacul partidului,ce ne propune lansari peste lansari ,VESNICUL CANDIDAT DE PROBA"..."partidul PSD nu e Geoană, cum PDL e Băsescu . Iliescu, Hrebenciuc, Vanghelie şi atâţia alţii sunt acolo adevăraţii stăpâni. Or, dacă n-ai legitimitate nici în propriul partid, cum o s-o ai în ochii alegătorilor? Nimeni nu se recunoaşte în Geoană, care nu e nici cal, nici măgar, care nu fraternizează cu masele şi, când o face, e total penibil."
L-as vota ca sa devina si el"presedinte" o data in vietzisoara lui :))




3.Sorin Oprescu :" bunicutzA are nevoie de sluja...cine ii va tine bastonul?? "
"Cine e Oprescu? Spuneţi-mi dumneavoastră, dacă ştiţi. Eu habar n-am."..doar realizarile "de cel mai lung "m-au facut sa aud de numele lui ....
Pt asta l-as vota .




4.Crin Antonescu :"ca absenteeaza",imi permite sa chiulesc si eu :)) si astfel nu facem nimic pentru tarisoara ,dar ne permitem :))
"E singurul care nu e deloc populist, despre el poţi spune doar ce nu e. Ce este, încă n-a arătat şi nu ştie nimeni".
Deci pt hodina l=as vota.

Niciun comentariu: