marți, 20 octombrie 2009

fLEXIBILITATE SI INFLEXIBILITATE . Ce alege poporul ?



Azi vom vorbi despre intalnirea premierului desemnat , Lucian Croitorul , cu PNL, PSD si UDMR .

"Cam asa a aratat episodul de marti din razboiul de imagine si pentru putere din jurul viitorului guvern":

1. "Un economist putin la vorba, dar foarte flexibil,marti s-a izbit direct intr-o adunare de politicieni inflexibila, ce l-a respins chiar inainte de a-l asculta.

2. Lucian Croitoru vorbea despre cifre si economie , ceilalti vorbeau despre voturi si sustinere politica .

3. Aceasta adunare de politicieni are un singur argument pentru pozitia sa: sustine un alt candidat, cu o imagine publica mult mai puternica decat a premierului desemnat.

4. Lucian Croitoru s-a aratat dispus , de la locul si ora intalnirii, la Internele oferta de la PSD si dreptul de prima optiune a ministerelor oferit UDMR, partidele au dat dovada unei opacitati totale.

5. "Le-am spus liderilor politici de astazi ca nu sunt un pion al nimanui, sunt mai degraba o solutie. Asa ma vad. Altfel nu as avea increderea sa actionez in acest sens", a declarat Croitoru.


Desi "aceasta situatie adanceste criza, pericliteaza locurile de munca si afecteaza imaginea tarii in afara. Afirmam coeziunea pentru Klaus Johannis si ii solicitam lui Traian Basescu sa il retraga pe Lucian Croitoru", a precizat liderul PSD."

Ce spunem noi,electoratul , despre asta :

1.am votat parlamentarii sa vina in sprijinul nostru cu solutii , nu pt. a se inclesta in orgolii ;
2."de ce refuza aceste partide sa intre la guvernare, sa-si asume gestionarea tarii, organizarea alegerilor oneste, de ce refuza sa acceseze banii de la FMI si sa deblocheze situatia. Se plang ca Guvernul Boc face prostii, ca presedintele nu vrea decat sa-l mentina pana la alegeri ca sa le fraudeze. Acuzatii grave. Si de ce nu intervin cand sunt invitate, rugate sa o faca?"
3."vreunul dintre parlamentarii alesi, teoretic, uninominal s-a dus in colegiul lui sa intrebe ce crede poporul: ar trebui sa nu sa fie acceptat Guvernul Croitoru?"
4."daca raspunsul electoratului din colegiu ar fi pentru Croitoru, cum ar trebui sa voteze parlamentarul cu pricina, cum ii spune Antonescu/Geoana sau cum ii spune propriul electorat?"
5.premierul desemnat,peste 5 zile, se va duce cu un program foarte bun, ceea ce e previzibil sub supervizarea lui Mugur Isarescu, si cu o echipa alcatuita din numele grele pe domeniul economic.Ce intrebare ne-am pune oare dupa un vot negativ si, implicit, respingerea sansei de a avea un guvern stabil doar pentru ca el nu este condus de Klaus Iohannis?ASTA V-ATI INTREBAT , domnilor "nostrii" ?



Sursa de inspiratie : http://www.ziare.com/actual/opinii/10-21-2009/ce-se-intreaba-poporul-925913

Niciun comentariu: