vineri, 1 octombrie 2010

Operatiunea de "fezandare" a populatiei

"Faptul ca programele economice ale opozitiei nu au solutii la situatia dramatica in care se gaseste  Romania  nu mai este cine stie ce secret. O spune clar Mugur Isarescu, poate cea mai credibila voce din societate: "drumul pomenilor, al mitei electorale, al populismelor gaunoase ne duce direct in iad". Il aud oare cetatenii romani? 20 de ani de experimente cu statul social, care a dat cetatenilor ce-a scapat de la furat, pentru cumparare de voturi, or fi fost suficienti, sa ne invatam minte?
 Asistam, se pare, la o coalitie ad-hoc, opozitie, sindicate, moguli, revolutionari de meserie, trusturi de presa, care-si propun, nici mai mult nici mai putin, rasturnarea nedemocratica, prin forta, atat a guvernului cat si a presedintelui Basescu. Un fel de mineriada mai soft. Cat ne-au costat adevaratele mineriade se pare ca am cam uitat cu totii.
 Pretentia opozitiei ca va scoate bani din piatra seaca (din evaziune-ar fi bine, dar n-a reusit niciun guvern pana acum), ca va da inapoi salariile taiate, ca va creste pensii, salarii, salariul minim, pensia minima, va scadea impozite, CAS, va curge lapte si miere daca vine la guvernare, trezeste o singura,  legitima, intrebare: Cat de prosti ne credeti? "

P.S. Un  articol de de Stefan Vlaston  pe HotNews.ro

Niciun comentariu: