luni, 9 august 2010

Reducerea cu 25% se "simte dramatic" in buzunarul senatorului Crin Antonescu

Senatorul Crin Antonescu se afla in topul parlamentarilor cu cele mai multe absente, potrivit unui raport al Institutului pentru Politici Publice privind bilantului activitatii alesilor la jumatatea mandatului, dat publicitatii la inceputul lunii iulie. Astfel, in sesiunea februarie-iunie, liberalul a avut numai 0,92% din voturile electronice date din Senat, fiind prezent doar la 3 voturi electronice.
Totusi azi in media apare trantind si fumegand .


">Presedintele PNL Crin Antonescu este "manios" pentru ca are un salariu redus cu 25%, avand in vedere ca el este doar bugetar, mentionand ca aceasta scadere "se simte dramatic" la cei cu salarii mici, dar si la parlamentari, relateaza Mediafax.

Intrebat daca a primit fluturasul cu 25% reducere din salariu si de unde are de gand sa taie pentru a se incadra in banii pe care ii va primi, Antonescu a raspuns:

* "In primul rand, trebuie sa spun ca sunt manios, avand in vedere ca sunt doar bugetar".

* “In al doilea rand, vreau sa va spun ca aceasta taiere cu 25% se simte dramatic evident la cei cu venituri foarte mici, se simte insa si la cei cu venituri ceva mai mari sau medii, cum este cazul parlamentarilor, pentru ca suma taiata de acolo este una consistenta. Nu stiu foarte bine de unde am sa tai, o sa vad pe parcurs”, a adaugat Antonescu.


PS.Andreea Stoleru :"Propun ca pentru rara sa prezenta in Parlamentul Romaniei sa-i donam lui Crin Antonescu din Fondul National de Solidaritate cei 25% "...te sustin ,donez barabolja :))

Niciun comentariu: