duminică, 24 ianuarie 2010

Tema de actualitate :" problematica stangii romanesti si nu numai "



De doua zile dialogez online cu un nou bloggerist,Motanul Filozof . Tema conversatiei noastre e una de actualitate :" problematica stangii romanesti si nu numai ".

Motanul_Incaltat spunea...

"Cred ca exagerezi: problema flacarii violet este problema d-lui Geoana, nu a Tricolorului Romaniei. Faptul ca stirea a fost transmisa peste tot, sa stii ca a fost transmisa ca orice alta stire. Si eu cred ca justificarea infrangerii prin "flacara violet" este, mai degraba, jalnica decat puerila. Insa as vrea sa te intreb: crezi ca un altul (decat Geoana) la conducerea PSD ar reprezenta o solutie pentru acest partid si pentru societatea romaneasca? Crezi ca, spre exemplu, Miron Mitrea sau Adrian Nastase ar fi mai buni daca s-ar afla la varful PSD? Chiar as dori sa stiu parerea ta."

Rapunsul meu :

Servus! am 3 intrebari pe blog de la tine si un singur raspuns ... ORICINE AR FI LA CONDUCEREA PSD VA FI DOAR UN EXECUTANT AL PREA MARIERI SALE Ion Iliescu ..aceeasi situatie , aceeasi strategie va fi si in viitor,no problem ... ideea ta nu e rea!partidele trebuie sa aiba o tribuna de idei...

Motanul_Incaltat spunea...

"Raluca, iti multumesc pentru faptul ca ai postat la mine pe blog si te rog s-o mai faci. Totusi, faptul ca "va fi doar un executant al prea mariei sale Ion Iliescu" ti se pare un lucru rau, un lucru bun? Tu cum evaluezi? Te intreb pentru ca exista voci chiar din PSD care il contesta pe Iliescu. Vezi, spre exemplu, declaratiile recente ale d-lui Dancu:
http://vasiledancu.blogspot.com/ . Crezi ca fara Iliescu la carma acestui partid, treburile ar merge mai bine in PSD? Ar fi mai bine pentru societatea romaneasca?


Raspunsul meu

Cu totii stim de ce e contestat Ion Iliescu. :D Era si timpul sa fie voci in PSD care sa-l conteste. .
In legatura cu art.domnului DANCU pot spune ca orice parere conteaza si atunci cand e apreciata sau contrariata are o importanta si mai mare . Prezinta un interes!!!

Problema noastra, a scenei politice actuale, e ca s-au constituit campuri de lupta pentru putere , ca nu avem proiecte decat barfe si degete aruncate catre adversar . Dreapta si stanga constituie un "lucru" bun si rau necesar pentru societatea romaneasca si e nevoie sa existe in plan de proiecte, solutii si implemantari . Puterea are nevoie de opozitie si opozitia are nevoie de putere . Puterea vad ca a dat mana , vrea opozitia alaturi .... Ramane sa ii convingi tu mai departe ... faci ceva ???:D

Deocamdata atat ! :))
Stanga unu-lupta pentru sefia PSD ,dreapta doi-si puterea si opozitia - CA ASA-I HORA PE LA NOI !

Un comentariu:

Motanul_Incaltat spunea...

Nu m-am gandit sa fac un.. clasament al blog-urilor politicienilor. Cred ca toate sunt citibile on-line, depinde la ce te-ai referit, dar, desigur, cred ca mai depinde si de importanta respectivei persoane sau de cat de interesante sunt ideile pe care le expune. Nu cred ca e vorba de ceea ce as vrea eu sa citesc pe blog-ul unui om politic, ci de ceea ce spune el legat de o anumita problema sau de mai multe probleme. Ma intereseaza sa vad felul in care el gandeste, daca are eventuale solutii, felul in care percepe un anumit fenomen, pozitia pe care o adopta, cum raspunde unor probleme puse de cei care comenteaza ceea ce el a scris sau a spus. Sunt multe aspecte. Bine, nu ma marginesc a citi numai anumite blog-uri, sau, stiu si eu, numai ale celor de la putere sau numai ale celor din opozitie. Deci nu ma limitez in aceasta privinta pentru ca pe mine ma intereseaza toate parerile.