luni, 12 aprilie 2010

OTS

O alta modificare importanta cuprinsa in noul Statut al PDL se refera la sudenti si tineret.
Potrivit noului Statut, in cadrul PDL ca organizatie interna va exista Organizatia de Tineret si Studenti-OTS PDL , care va cuprinde membri simpatizantii care erau cuprinsi in OT PDL si OS PDL. Altfel spus studentii si tineretul vor face o echipa comuna.

Extras din statut :
,,Organizatia de Tineret si Studenti a Partidului Democrat Liberal

Art. 51. – (1) Organizatia de Tineret si Studenti (OTS-PDL) cuprinde membri si simpatizanti care nu au implinit virsta de 35 ani. Scopul OTS-PDL este dezbaterea si analizarea problemelor specifice tineretului, in vederea elaborarii de programe si a strategiei in domeniu. (2) Conducerile executive ale PDL au obligatia de a contribui la pregatirea si promovarea tinerilor din OTS-PDL la nivelul respectiv, in functie de competenta si calitatile lor politice.” ( Statutul PDL, Art. 51.)


In termen de o saptamana, pana in 18 aprilie, va fi definitivat si noul Regulament de Organizare al OTS-PDL


Puteti descarca Statutul PDL de pe site-ul organizatiei de tineret, http://www.echipadeimagine.ro/otpdl/tineretul-si-studentii-reuniti-in-ots-pdl.html.








PS.E decizia corecta . Ambele echipe, studenti si tineretul ,fac acelasi lucru si se incadreaza in aceeasi varsta , 18-35 ani .
Imi place noua structura ,iar denumirea e "adevarata", cum se vorbeste in limbajul tineresc :P... .

Niciun comentariu: