luni, 25 ianuarie 2010

Maru' ,convingere de efect sau iti primesti portocala inapoi ???



Dilema ,
Daca tot nu s-a intamplat nimic spectaculos la sedinta de ieri de la PDL,totusi hai sa raspandim ideea in ziare

ca problemele desi s-au ascultat, oricum nu se vor rezolva...

Ca la PSD totul e ROZ ?!??!! asa ne-au dat de inteles ieri la conferinta de presa NICA&GEOANA&NASTASE .Trei doamne si toate trei spun ca atmosfera e in plina glorie de pace :P...
"Liberalii vor avea congres undeva prin martie, iar meciul se anunta la fel de interesant ca si cel de la PSD. Deocamdata, Crin e marele favorit sa ramana la sefia liberalilor, dar iarna e lunga, in timp ce meteorologii anunta cod portocaliu. "

NOI, cam cum definim ???

"Eu când vreau să fluier, fluier"

Invitatie la film

Din 26 ianuarie în cinematografele româneşti va avea premierea filmului "Eu când vreau să fluier, fluier", de Florin Şerban. am citit si am vazut trailer-ul pe Mediafax azi. Proiectul de film "Eu când vreau să fluier, fluier", după un scenariu de Cătălin Mitulescu şi Florin Şerban, care semnează şi regia, şi produs de Daniel Mitulescu, a primit premiul The Magic Box Service în cadrul CineLink 2008, la Festivalul de Film de la Sarajevo (15-23 august) si totodata a fost selectat în competiţia oficială la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin (11 - 21 februarie).

duminică, 24 ianuarie 2010

Amintiri din blogosfera




M-am uitat pe insemnele mele precedente si m-am indragostit iar de mine !!!:)

Uite prima mea lectie online :


luni, 16 martie 2009
Servus,prietene !
Hallo si bun venit!

Cine sunt ?

Sunt RALUCA, o noua bloggerista !
Am 23 de ani .sunt femeie, studenta la Finante Banci si Relatii Internationale si Studii Europene si leader politic al OSPDL Mehedinti !
Ador comunicare , am lipici la oameni ,stiu sa ma fac placuta si greu de inlocuit !

Ce caut aici ?
Parteneri de dialog,subiecte de expus si comentat , felicitari si amendamente , prieteni si opozanti....
"Inaintea lui Locke, marii filosofi au stabilit in mod cert ce este sufletul omului; dar pentru ca nu stiau nimic despre el, e destul de firesc ca ei sa fi avut cu totii pareri deosebite." – Voltaire ...Asta caut eu aici -pareri deosebite!


Am de ce sa fiu mandra , si nu e vorba de atitudine puerila , BATMEN,BATMEN etc. ,ci e vorba de mie si capacitatea mea de a fi om cu mine, pentru ca numai asa imi poti permite sa primesc si sa fiu la fel privita ... numai asa pot fi om si cu ceilalti oameni .... "Sunt om cu tine, esti om cu mine!" -vezi :D!

Tema de actualitate :" problematica stangii romanesti si nu numai "



De doua zile dialogez online cu un nou bloggerist,Motanul Filozof . Tema conversatiei noastre e una de actualitate :" problematica stangii romanesti si nu numai ".

Motanul_Incaltat spunea...

"Cred ca exagerezi: problema flacarii violet este problema d-lui Geoana, nu a Tricolorului Romaniei. Faptul ca stirea a fost transmisa peste tot, sa stii ca a fost transmisa ca orice alta stire. Si eu cred ca justificarea infrangerii prin "flacara violet" este, mai degraba, jalnica decat puerila. Insa as vrea sa te intreb: crezi ca un altul (decat Geoana) la conducerea PSD ar reprezenta o solutie pentru acest partid si pentru societatea romaneasca? Crezi ca, spre exemplu, Miron Mitrea sau Adrian Nastase ar fi mai buni daca s-ar afla la varful PSD? Chiar as dori sa stiu parerea ta."

Rapunsul meu :

Servus! am 3 intrebari pe blog de la tine si un singur raspuns ... ORICINE AR FI LA CONDUCEREA PSD VA FI DOAR UN EXECUTANT AL PREA MARIERI SALE Ion Iliescu ..aceeasi situatie , aceeasi strategie va fi si in viitor,no problem ... ideea ta nu e rea!partidele trebuie sa aiba o tribuna de idei...

Motanul_Incaltat spunea...

"Raluca, iti multumesc pentru faptul ca ai postat la mine pe blog si te rog s-o mai faci. Totusi, faptul ca "va fi doar un executant al prea mariei sale Ion Iliescu" ti se pare un lucru rau, un lucru bun? Tu cum evaluezi? Te intreb pentru ca exista voci chiar din PSD care il contesta pe Iliescu. Vezi, spre exemplu, declaratiile recente ale d-lui Dancu:
http://vasiledancu.blogspot.com/ . Crezi ca fara Iliescu la carma acestui partid, treburile ar merge mai bine in PSD? Ar fi mai bine pentru societatea romaneasca?


Raspunsul meu

Cu totii stim de ce e contestat Ion Iliescu. :D Era si timpul sa fie voci in PSD care sa-l conteste. .
In legatura cu art.domnului DANCU pot spune ca orice parere conteaza si atunci cand e apreciata sau contrariata are o importanta si mai mare . Prezinta un interes!!!

Problema noastra, a scenei politice actuale, e ca s-au constituit campuri de lupta pentru putere , ca nu avem proiecte decat barfe si degete aruncate catre adversar . Dreapta si stanga constituie un "lucru" bun si rau necesar pentru societatea romaneasca si e nevoie sa existe in plan de proiecte, solutii si implemantari . Puterea are nevoie de opozitie si opozitia are nevoie de putere . Puterea vad ca a dat mana , vrea opozitia alaturi .... Ramane sa ii convingi tu mai departe ... faci ceva ???:D

Deocamdata atat ! :))
Stanga unu-lupta pentru sefia PSD ,dreapta doi-si puterea si opozitia - CA ASA-I HORA PE LA NOI !

vineri, 22 ianuarie 2010

Sa nu faci ce face PRIMARU' ca esti AMENDAT

Azi , am primit urmatorul link http://catavencu.ro/cetateanul_oprescu_a_scapat_neamendat_de_primarul_general-12233.html. Si e prea tare faza .

Rezumatul articolului ar fi :
Luni, primarul general al capitalei ,Sorin Oprescu spunea cam aşa:
“Dacă oamenii ăştia nu-şi văd, conform legii, de ceea ce au ei de făcut în faţa magazinelor, în faţa blocurilor şi a asociaţiilor, mergem pă partea dă amendă, că n-avem ce să mai stăm la discuţie, nu stau să mă rog de nimeni.”

Marti , "inspectia Catavencu " a spus verdictul : cetateanu SORIN OPRESCU nu avea data zapada de pe trotoarul casei .....dar nici amenda primita :))"
Dar tu ,CETATEAN OBISNUIT, SA NU TE ASTEPTI LA ASTA , PE TINE TE PASTE AMENDA MAXIMA :D!
Acum , dacă primarul OPRESCU ar vrea să trimită un control acasă la cetateanu Oprescu, nu ar găsi nimic în neregulă,pentru ca spiritul civil al "băieţilor cu cîrca limpede din redacţia CATAVENCU " s-au transformat in echipajul de dezapazire si in 20 de minute l-au facut "curat" pe primar :))


Cetăţeanul Oprescu a scăpat neamendat de primarul general

joi, 21 ianuarie 2010

Ajutor pentru HAITI

Guvernul Romaniei a acordat azi 50 000 de euro ajutor pentru HAITI .

http://video.vnn.ro/services/player/bcpid1859729700?bctid=62494293001

Imediat,dupa comunicat s-a declansat "avalasa "de opinii ... Enumar cateva titluri :



http://www.raresbogdan.ro/2010/01/21/rusine/




http://www.napocanews.ro/2010/01/romania-a-castigat-premiul-pentru-cea-mai-umanitara-tara-din-lume-iar-boc-pentru-lipsa-de-omenie.html">

http://www.ziare.com/actual/politica/01-21-2010/tnl-cluj-boc-trimite-in-haiti-trei-sferturi-din-scena-lui-rizdi-989277

si lista poate continua .

Totodata , am caut pe google informatii cu privire la alte ajutoare catre HAITI date de celalte state ,si ia uitati ce am gasit : Spania a trimis 3 avioane cu ajutoare umanitare si a acordat 70.000 de euro; Lituania a alocat 14.500 euro; Polonia 50.000 de euro si asa mai departe.

In media noastra s-a amintit foarte putin despre asta , insa oamenii nostrii au vorbit de suma noastra cu cele mai "rusinoase" cuvinte ... Pacat !

Suma acordata e frumusica , situatia noastra a impus-o ...Singurul defect al ei e ca a fost donata de Guvernul BOC .
NU TREBUIE SA UITAM ordinul P__si P__,orice face Guvernu' votam impotriva :)).

Cine a mai facut altceva pentru a putea strange sau dona din tara ?NIMENI ... UPPSSS,eroare ,trebuie amintit comunicatul :)) :D...da, TNL CLUJ a iesit din barlog si a acordat cel mai mare sprijin :un comunicat cu "apelative "...Oameni din Haiti , de asta aveati nevoie,nu ?

marți, 19 ianuarie 2010

Tricolorul României e cusut cu aţă violetă

Scena politica purta PORTOCALIU,GALBEN,ROSU,VERDE.
Iată că, de câteva săptămâni, politica românească s-a îmbogăţit şi cu VIOLET (UL paranormal ), culoarea acestui sezon vestimentar .
Tricolorul României e cusut, zilele astea, cu aţă violetă. Politicieni importanţi au revelaţii paracromatice...Esecu a facut ca BABA sa se piaptane,cu alte cuvinte !

"Flacara Violet",ultima stire ciudata din Romania,a inceput sa mistuie PSD-ul din interior,desi impactul dorit de sotie,Mihaela Geoana si Viorel Hrebenciuc , era victimizerea si disculparea pentru infrangerea electorala a lui Mircea Geoana in fata propriului partid si sa ne faca de ras pe plan international .

PSD-ul iasa pe scena teatrului ridicol in alt spectacol

Liderii din interiorul PSD -ului se dezic, unul după altul, de cel care se şi vedea pre­şedinte al României, deşi n-a convins niciodată, pe nimeni, în nicio con­frun­tare electorală reală.PSD iasa in teatru ,pe scena ca de fiecare data ....

Flacăra violet mistuie PSD din interior. Au pierdut împreună, dar Geoană trebuie linşat singur.

"Am nişte cravate violet şi o să încep să le port dacă aşa stau lucrurile", a spus preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie.

"Nu am detalii, cel mai bine vorbiţi cu Mircea şi Mihaela Geoană. Dacă vreţi organizăm un seminar, vin şi eu să ascult comentarii. Până una alta, noi ca partid avem alte obiective în această perioadă decât să facem şedinţe de parapsihologie", a comentat preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase.

"Ne întoarcem la Nostradamus? Suntem în secolul XXI", a spus preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu a spus cu privire la atacurile energetice paranormale la care ar fi fost supus Mircea Geoană, că ar fi posibile. Ea nu crede însă că Traian Băsescu ar fi beneficiat de aşa ceva.

Ipoteza soţilor Geoană este susţinută doar de colegul de partid , Nicolae Bănicioiu: "Chiar o să fac o anchetă, le-am văzut în ziua dezbaterii în sală şi le-am perceput ca fiind dubioase".


Dacă a lucrat sau nu pentru Traian Băsescu în campania electorală rămâne de dovedit. Cert este, însă, că Aliodor Manolea, "energeticianul preşedintelui" a lucrat, iniţial, pentru nimeni altul decât... Mircea Geoană, în campania de la europarlamentarele din 2007, potrivit sutu.ro.



"O singură dată am vorbit cu el aici în sediu. Era foarte interesat de cum vedem noi viitoarea campanie electorală", a spus Bănicioiu despre faptul că a discutat cu Manolea la sediul PSD în campania electorală pentru prezidenţiale


Mircea Geoană nu pu­tea să cadă mai jos de atât!


Povestea cu flacăra violetă şi atacul energetic ţine capul de afiş din „Washington Post“.Publicaţia care a zguduit administraţia prezidenţială americană în timpul mandatului lui Richard Nixon, producând demisia acestuia, nu-şi permite să abordeze astfel de declaraţii sau teme de discuţie, decât dacă ori sunt foarte serioase, ori sunt de tot râsul!Acesta din urmă este motivul real al atenţiei acordate de ziarul din ca­pi­tala americană... Practic, cred că Mircea Geoană nu pu­tea să cadă mai jos de atât! Acum, orice ar face el pare să fie doar rodul în­dem­nurilor speciale ale lui Mi­ron Mitrea, deci dacă e să vorbim de un atac ener­getic asupra sa, cam în această direcţie trebuie cău­tat, pentru că doar în ul­timele săptămâni, care au ur­mat ţopăielilor din noap­tea de 6 decembrie, pare Domnia Sa să fie ghidonat de o lipsă de inspiraţie ve­cină cu prostia.
Asta ca să nu se spună că n-a avut şi Mircea Geoană o contribuţie la „prestigiul” României în lume, că tot se declară el „diplomat de succes”.

Cert e ca din dorinţa acestora de a avea o marionetă în funcţia de şef, s-a născut uriaşul hohot de râs care-i va acoperi pe români mult timp de-acum încolo...

Domnilor, înfrângere e un prilej de reflecţie, de evaluare, de învăţare, de asumare şi de decizie,nu de batut tot felu de bazaconii prin ziare si televiziune ...